طراحی اپلیکیشن
کاملا مشخص است امروزه با توجه به استفاده عموم مردم از تلفن همراه، اپلیکیشن های موبایل چه در محیط اندروید و چه در IOS رشد و پیشرفت چشمگیری در تجارت الکترونیک و همچنین رونق کسب و کار های آنلاین داشته اند. در چنین شرایطی که تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و دستگاههای موبایل روزبهروز در بین مردم محبوبتر میشوند، طراحی اپلیکیشن موبایل بصورت حرفه ای بسیار اهمیت پیدا کرده است.
از اینرو می توان اذعان کرد که در کنار داشتن یک وب سایت مناسب و کارآمد ، یکی از مهمترین عواملی که این روزها در موفقیت کسب و کارها اهمیت دارد، ارائه یک اپلیکیشن موبایل به مشتریان است.
اپلیکیشن حرفه ای
اپلیکیشن حرفه ای در واقع همان نرم افزار حرفه ای و کاربردی است که در محیط گوشی های هوشمند و تبلت ها اجرا می شود. باید توجه داشت که تعداد زیادی اپلیکیشن ارائه شده است ولی با دیدگاه اقتصادی هر اپلیکیشنی به صورت حرفه ای ساخته نشده است به عنوان مثال در ایران معدود اپلیکیشن هایی مانند اسنپ, و دی جی کالا و یا اپلیکیشن های بانکی بصورت حرفه ای طراحی و پیاده سازی شده است. برای درک بیشتر در ذیل به مولفه های یک اپلیکیشن حرفه ای اشاره می شود تا با بررسی آن ویژگی ها و جزئیات یک اپلیکیشن حرفه ای قابل درک باشد:
- طراحی مدرن و زیبای گرافیکی
- امکان ارسال اعلان ها Notification
- امکان استفاده از موتور جستجو
- امکان نمایش تمامی تراکنش ها
- امکان ارتباط با پشتیبان سیستم
- امکان جستجو (دارا بودن موتور جستجوی قدرتمند)
- امکان دسته بندی محصولات و یا خدمات
- طراحی پنل مدیریتی اپلیکیشن
- امکان گزارش گیری های دقیق
مراتب طراحی اپلیکیشن در راداکو
بطورکلی طراحی یک محصول نرمافزاری در شرکت راداکو بصورت یک متد سیستماتیک، منظم و دقیق برای ساخت و ارائه محصولی نرمافزاری با کیفیت است و غالبا شامل فرآیند خطی تجزیه و تحلیل، طراحی، پیادهسازی و آزمون است که با به کارگیری روشهای فنی و علمی از علوم مهندسی موجب تولید نرمافزاری با کیفیت مطلوب و متناسب با نیازمندی ها می گردد.
از اینرو همچون فرآیند طراحی وب سایت، برای طراحی اپلیکشین متدلوژی ذیل طرح ریزی گردیه است:
- فاز شناخت و تحلیل نیازمندی های مشتری
- فاز بررسی و امکان پذیری و آنالیز بازار
- فاز پیاده سازی
- فاز تست و انتشار اپلیکیشن حرفه ای
- فاز تبلیغات و معرفی اپلیکیشن حرفه ای به مردم
مسلما ایده های بسیاری برای طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن ها وجود دارد اما لازم است که قبل از اقدام برای طراحی اپلیکیشن موبایل، باید به برخی سوالات پاسخ دهید از جمله اینکه آیا طراحی اپلیکشن را با سیستم عامل اندروید آغاز می کنید و یا اینکه هدف از طراحی و ساخت نرم افزارهای موبایل برای سیستم عامل ios می باشد و یا هر دو اپلیکشین را مدنظر دارید؟؟ برای انتخاب هر کدام از این سیستم عامل ها ، پارامترهای زیادی تاثیرگذار می باشد که در ذیل نظر شما را به چند مورد مهم جلب می نمایم که در تصمیم گیری شما تاثیر گذار خواهد بود:
۱- هزینه طراحی اپ یا بودجه پروژه
طراحی و ساخت اپلیکیشن برای سیستم عامل اندروید در مقایسه با سیستم عامل ios ساده تر و نیاز به هزینه کمتری دارد یکی از عواملی که باعث می شود هزینه ساخت اپلیکیشن برای پلتفرم ios بیشتر باشد، پیچیده تر بودن برنامه نویسی نرم افزارهای ios می باشد
۲-عرضه به بازار و مارکت های مدنظر:
برای عرضه اپ ها و نرم افزارهای ios تنها یک درگاه با عنوان «اپل استور» وجود دارد این درحالیست که برای ارائه اپ های اندرویدی تعداد درگاه های بیشتر و قدرتمند تری وجود دارد.
۳- میزان کیفیت ساخت اپلیکیشن
یک سری فیلترهای خاصی برای عرضه نرم افزارها در بازارهای اندروید و ios وجود دارد که میزان کیفیت نرم افزارهای طراحی شده را تعیین می کنند. به طور کلی از آنجایی که اپ های مورد استفاده در سیستم عامل ios از فیلترهای کیفی اپل استور عبور می کنند، از کیفیت بیشتری برخوردار می باشند که دلیل این موضوع، وجود قوانین و مقررات سختگیرانه تریست که کمپانی اپل در نظر گرفته است. از طرف دیگر وقتی که شما اقدام به طراحی اپلیکیشن موبایل برای اندروید میکنید، به دلیل وجود متخصصان بیشتر و پرداخت هزینه های کمتر، محصول نهایی در زمان استفاده توسط کاربران از کیفیت خوبی برخوردار خواهد بود.